KJELL FRUYTIER
KJELL FRUYTIER

GRATIS ONLINE TRAINING

KJELL FRUYTIER

Exclusieve Online Training Van Kjell:
De 3 Stappen Om Een Social Media Marketing Bureau Te Starten...
0
 Advanced issue found
 

...Zonder Voorgaande Kennis Of Ervaring.

Exclusieve Online Training Van Kjell:
De 3 Stappen Om Een Social Media Marketing Bureau Te Starten...
...Zonder Voorgaande Kennis Of Ervaring.
kjell fruytier
kjell fruytier
GRATIS Training Onthult:
  • ​Hoe je een markt & service kiest en vanaf dag 1 je diensten kan verkopen
  • ​Hoe je binnen 24 uur je eerste klant kan krijgen zonder dat je connecties hoeft te hebben of een diploma
  • ​Hoe je voor elke klant resultaten kan behalen met mijn 3-staps Facebook advertentie systeem
kjell fruytier
GRATIS Training Onthult:
  • ​Hoe je een markt & service kiest en vanaf dag 1 je diensten kan verkopen
  • ​Hoe je binnen 24 uur je eerste klant kan krijgen zonder dat je connecties hoeft te hebben of een diploma
  • ​​Hoe je voor elke klant resultaten kan behalen met mijn 3-staps Facebook advertentie systeem
kjell fruytier

Kjell Fruytier startte zijn Social Media Marketing Bureau op 22 jarige leeftijd toen hij actief was als verkoper in een IT-bedrijf.
Toen hij het potentieel zag stopte hij met werken als verkoper en schaalde binnen 12 maanden zijn social media marketing bureau naar meer dan 
€10.000 per maand winst.

Deze GRATIS training komt direct ter zake en onthult exact hoe Kjell zijn social media marketing bureau is begonnen en het zo snel heeft gegroeid en hoe jij dit NU ook kan doen!

Kjell reist de wereld rond terwijl hij de advertenties van zijn klanten beheert. Na het succes voor zijn klanten heeft Kjell een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om de "laptop-lifestyle" te creëren.

Kjell vraagt normaal duizenden euro's voor dit soort live trainingen, maar vandaag geeft hij zijn exacte strategieën & methodes GRATIS weg! Registreer nu voordat deze training offline gaat.

100% GRATIS TRAINING - Training Start VANDAAG

kjell fruytier

©2020 JouwSuccesIsMijnSucces.be | Kjell Fruytier

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Kjell Fruytier [JouwSuccesIsMijnSucces|Hardcorefunnel] Disclaimer: Wij geloven niet in “wordt snel rijk” programma’s – wij geloven alleen in hard werken, waarde toevoegen en het creëren van een omgeving waarin integriteit, passie, groei, vrijheid, contributie en resultaat centraal staat. Onze programma’s zijn vorm gegeven om jou te ondersteunen jouw boodschap met een groter publiek te kunnen delen. Zodat jij een verschil kan maken in de wereld terwijl jij en jouw (toekomstige) onderneming groeien. Als we kijken naar de wet dan kunnen en zullen wij je geen enkele garantie geven over de resultaten die je kunt behalen met de kennis, de waarde, de strategieën, tools en technieken die we je aanbieden. Wat wij wel kunnen doen is je laten zien wat voor ons gewerkt heeft, dagelijks voor onze klanten werkt en hopelijk ook bij jou de gewenste resultaten zal opleveren. Wat we in ieder geval wel weten is dat degenen die er voor de volle 100% voor gaan, hun roeping volgen, daadwerkelijk hun kennis en expertise delen met de wereld, zichtbaar zijn en iedere keer na dat ze vallen weer opstaan, de grootste kans op slagen hebben. Geen excuses, geen spijt, niet terug kijken naar wat geweest is. Wij zijn hier om jou te helpen maar jij bent degene die ACTIE moet ondernemen. Mee eens? We geven je waardevolle content, we geven je richting, strategieën die je vooruit zullen brengen. Alle producten en diensten van Kjell Fruytier [JouwSuccesIsMijnSucces|Hardcorefunnel] zijn voor educatie en informatie doeleinden. Niks op deze pagina, of op andere websites van ons, of welke content dan ook die wij delen geven wij een garantie af voor resultaten, verdiensten en succes. En daarnaast geven wij ook geen wettelijke, medische of ander professioneel advies. Ook niet als het gaat om boekhoud of belastingtechnische zaken. Alle bedragen die wij op pagina of op andere website van ons benoemen zijn illustraties of concepten als voorbeeld. Dit is dus voor jou geen garantie en vanuit ons ook geen belofte. Niet voor nu en ook niet voor de toekomst. Als je beslissingen neemt op basis van de informatie die wij delen zowel op onze website, in onze trainingen of tijdens ander contact, is er ook de mogelijkheid dat je geld verliest en misschien geen geld verdiend. Wees je bewust van je eigen verantwoordelijkheid hierin. Mocht je financiële keuzes maken of dingen aanschaffen raadpleeg dan eerst jouw financieel adviseur. Check bij jouw boekhouder, jurist of professioneel adviseur voordat je hierop actie onderneemt. Door middel van het registreren bij ons programma stem je in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op elk moment, onder welke omstandigheden dan ook. Wij delen dit met jou omdat integriteit en openheid heel erg belangrijk voor ons is. We willen graag transparant zijn. We houden onszelf en jou hierin accountable. Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer, een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op.

Kjell Fruytier | Jagerstraat 9 | 9230 Wetteren
BTW: BE0698.953.690 | EMAIL: hallo@kjellfruytier.com